Med livet i tanke

Med livet i tanke

Dela med sig, ger tillfredställelse?

Erfarenheter och berättelserPosted by Alexa 2015-07-30 13:09:32
Jag har nog insett det flertalet gånger. Igår kände jag en blixt av klarhet när jag var ute i skogen och gick och spelade in ytterligare en film på min YouTube-kanal.
Jag kände att detta med att ta alla hinder och problem som dyker upp i mitt liv, och konvertera dom, för att kuna hjälpa mig själv och andra är det finaste och vackraste jag kan göra i detta skede av livet.
Det som jag har gjort förut är mer att lida igenom skiten och sedan glömma det. Av den handligen blev det ingen komplett transformation. Cirkeln blev inte sluten så att säga.
Jag kan också säga det på ett annat sätt. Att inte jorda sig i upplevelsen eller utvecklingen.
Så vad gör jag idag som jag inte gjorde förut?
Jag tar alla hinder, problem och jobbiga händelser och använder de som tillfällen att ge mig själv mer kärlek och beröm i processen.
När jag då har löst eller är mitt i processen av att lösa något, spelar jag in en video, ljud eller skriver upp de saker jag gjorde. Sedan delar jag med mig vad jag gjorde till andra.

Jag har märkt att när jag gör detta så känner jag mig oerhört tillfredsställd. Bonusen blir att när jag väl löst eller konverterat det dåliga till det bra (universell kärlek) kommer integriteten och lyckan snabbare och kraftfullare tillbaks till min egna "kärna" eller mitt sanna jag. Om det var något som triggade mig eller som var ledsamt att "ta i" kommer jag snabbt upp igen på benen. Det blir som en skridskoåkare som är i Vm-klassen och som råkar ramla under uppvisningen. Det är inte många sekunder eller tiondelar av en sekund som den hasar på rumpan innan personen är på benen igen och presterar.

Allt detta jag skriver kallas också för psykoligisk introspektion.
Text nedan tagen från Wikipedia:

Introspektion, psykologisk terapeutisk teknik, att iaktta sina egna erfarenheter och därigenom försöka förstå en liknande händelse. Själviakttagelse, speciellt av sådant som pågår i det egna medvetandet till exempel hur man upplever, uppfattar och reagerar på sig själv och sin omgivning. Observationer av ens perceptioner, tankar och känslor.


Du och jag är modiga att göra denna resa!
Du och jag är fantstiska!
Vi är helt underbara!
<3