Med livet i tanke

Med livet i tanke

Vadå känslor ??

Insikter och djupa tankarPosted by Alexa 2014-06-28 13:50:20
Känslor är ett guide-system för att hjälpa dig att "se" vad det är du tänkt, tror och vad din nuvarande vibration är på för plan.
Om du känner dig stark, glad, upprymd, harmonisk, flexibel, du känner dig i flow, lycklig, småkär i allt, öppen, förlåtande och accepterande av din nuvarande situation, då har ditt känslosystem talat om för dig att du har tänkt en sanning om dig själv och att du "ligger i linje" med den du är bortom den fysiska formen.

Så enkelt med ack så svårt att lära sig. Varför?
För majoriteten av oss har blivit uppfostrade sedan barnsben att lägga lock på våra känslor. När vi blir äldre blir vi avtrubbade och känner bara de känslor som slår oss i ansiktet och då har det gått för långt. Då har den vibrationen övats för länge utan att den har beaktats. Det kallas också för en livskris.
De flesta av oss är proffs på att döva våra känslor. Det substitut som används mest för att smita är säkert:
Droger, alkohol, tobak, projekt, göra massa saker, mat, dataspelande, TV, och sist men inte minst TRÄNING av alla de slag.

Engelskan har emotion och feelings.
I svenskan hittar jag bara "känslor" vilket känns lite lamt.
En känsla är uppbyggd på flera olika nivåer vilket är svårt att beskriva med bara ett futtigt ord, KÄNSLA.

Jag ger ett exempel.
Du blir förbannad på att biljäveln inte startar. Grrrr = typ, arg och frustrerad.

Du kommer hem från semestern och får träffa ditt kära husdjur som grannen berättade hade varit bortsprungen under själva semestern, KÄNNS på ett helt annat sätt. Inte bara att det känns annorlunda utan det hänger med en perception som är bredare och mer fylligare än den arga inte-starta-bilen känslan.

Kort och gott. Om du lär dig att finputsa dina känslor och (nu kommer det) våga titta på ALLA känslor, tankar och trossystem du har inom dig och sitta med dom fullt ut, kommer ditt liv att transformeras totalt.